Home > Uncategorized > Natubella soon to be released in Holland!

Natubella soon to be released in Holland!

ELECTROCKNICA, KLEINE DUIVELTJES EN PRINSES MAXIMA

Natubella in Holland

Op het eerste gezicht natuurlijk weinig, maar de Argentijnse zangeres NATUBELLA bewijst met de release van haar debuutalbum LITTLE DEVIL het tegendeel. Net als Prinses Maxima heeft NATUBELLA er voor gekozen om van Europa haar uitvalsbasis te maken om de wereld te veroveren. Vanuit Stockholm heeft ze samen met verschillende muzikanten en producers gewerkt aan de totstandkoming van het album LITTLE DEVIL.
NATUBELLA bestempelt de release als een ElectROCKnica album: “Uit de samenwerking met verschillende getalenteerde muzikanten en producers kwam een gemixt genre voort dat ik moeilijk in een bestaand hokje kon stoppen. Door het spelen met verschillende woorden vond ik de perfecte naam om mijn muziek weer te geven: ElectROCKnica – It’s not rock with a synth, but synth that rocks!”

Over de naam van het album vertelt NATUBELLA: “In alle nummers laat ik op de een of andere manier het kleine duiveltje dat in mij leeft naar buiten. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een donkere kant, een duiveltje in zich heeft. De tegenstelling, die donkere kant die zijn bestaans-recht ontleent aan de tegenovergestelde lichte kant… dat intrigeert me enorm. Daarom heb ik het album LITTLE DEVIL genoemd.”

Op LITTLE DEVIL werkte NATUBELLA onder andere samen met de producer Povel Ohlsson. Ohlsson is een bekende Zweedse producer en momenteel drummer bij superster Robyn. Als muzikale invloeden noemt NATUBELLA artiesten als Depeche Mode, Robyn, Blondie, Massive Attack, Goldfrapp Curve en Nine Inch Nails.

Nederland is het eerste land waar LITTLE DEVIL internationaal wordt uitgebracht. NATUBELLA over deze keuze: “Nederland heeft altijd een inspirerende en innovatieve dance scene gehad en ik wil het Nederlandse publiek dan ook graag als eerste kennis laten maken met LITTLE DEVIL. Ook ben ik er best trots op dat een mede Argentijnse de toekomstige koningin van Nederland is. Daarom hebben we ervoor gekozen om LITTLE DEVIL uit te brengen op 17 mei 2011 – Prinses Maxima’s veertigste verjaardag.”

LITTLE DEVIL komt uit op 17 mei 2011 via AMP/ DMI Records. De eerste single is de titeltrack ‘Little Devil.’

www.natubella.com

http://soundcloud.com/natubella

Bron: Flexcited
Website: www.natubella.com
Categories: Uncategorized Tags:
  1. Nano88
    May 1st, 2011 at 15:51 | #1

    Great!! I can’t wait to see you live again! <3

  1. No trackbacks yet.